EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

POLIŢIA LOCALĂ ANUNŢĂ SANCŢIUNI DURE / ARISTĂNŢOIU: „VOM APLICA LEGEA LA SÂNGE”

În urma controalelor efectuate astăzi în piețele situate pe raza municipiului Pitești, dar și în mijloacele de transport în comun, poliţiştii locali au aplicat un număr de 9 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.500 lei. Trei persoane au scăpat doar cu avertismente. La aceste acțiuni de control au participat polițiștii locali din cadrul structurilor: Compartimentul Activități Comerciale, Biroul Ordine Publică și Serviciul Siguranță Rutieră.

Citiți și: Pitești: Au aruncat gunoaie ,,pe banii lor”. Sancționați de polițiști

Având în vedere creşterea accentuată a numărului de infectări cu noul coronavirus, de mâine poliţiştii locali sunt hotărâţi să nu mai ierte nimic.

Contactat telefonic, Bogdan Aristănţoiu, purtător de cuvânt în cadrul Poliţiei Locale Piteşti, ne-a declarat că verificările se vor intensfica şi că sancţiunile vor fi dintre cele mai aspre, în limita legală.

Citiți și: Emoții puternice azi în trafic! Au fost trase pe dreapta

Vom aplica legea la sânge. Pericolul e cât se poate de real şi oamenii trebuie să înţeleagă acest lucru. Purtarea măştii de protecţie în spaţii închise şi distanţarea socială trebuie respectate cu stricteţe. Numai aşa putem preveni răspândirea virusului. Situaţia nu se rezolvă singură, cetăţenii trebuie să conştientizeze asta.„, a adăugat Aristănţoiu.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90