930 x122 grota rece

epurare

PORŢI DESCHISE LA STAŢIA DE EPURARE MIOVENI

S.C S.Ed.C. Mioveni va marca Ziua Internaţională a Pământului pe 22 aprilie, de la ora 9, printr-o campanie de informare a elevilor despre importanţa apei. Campania se va desfășura în incinta Staţiei de Epurare din Mioveni.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

În fiecare an în Mioveni evenimentul este marcat printr-o serie de acţiuni de educaţie în rândurile elevilor. Astfel, Ziua Porţilor Deschise la Staţia de Epurare devine o tradiţie în oraş. Grupuri de elevi şi cadre didactice au posibilitatea să viziteze Staţia de Epurare şi, totodată, să afle detalii despre istoria alimentării cu apă a oraşului Mioveni şi informaţii despre procesele de potabilizare a apei şi de tratare a apelor uzate menajere. De asemenea, unităţile de învăţământ din oraş vor avea la dispoziție un mijloc de transport pentru şcolari, iar conducerea S.C S.Ed.C. Mioveni a pregatit surprize pentru toţi participanţii.

Prin aceste acţiuni S.Ed. C. Mioveni doreşte să promoveze o atitudine responsabilă faţă de mediul înconjurător şi să stimuleze un comportament ecologic în rândul tinerilor. Evenimentul este organizat de S.C S.Ed.C. Mioveni, în parteneriat cu Primăria Mioveni şi şcolile din oraș.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90