EcoMoto 930×122

animale

POSESORII DE CÂINI DIN MIOVENI RISCĂ AMENZI FOARTE MARI DACĂ NU FAC CURAT DUPĂ ANIMALELE LOR!

Posesorii de câini din orașul argeșean Mioveni trebuie, mai nou, să respecte o serie de reguli stricte impuse de autorităţile locale. În caz contrar ei riscă să primească amenzi usturătoare.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Astfel, dacă patrupedul îşi face nevoile pe domeniul public şi mizeria nu dispare pe loc cel care îl însoțeşte este pasibil de amendă de până la 400 de lei!

Conform hotărârii Consiliului Local, se interzice şi plimbarea câinilor pe domeniul public al oraşului fără ca deţinătorul acestora să dispună de obiectele necesare pentru curăţirea locului şi evacuarea dejecţiilor fiziologice. Amenzi cuprinse între 200 şi 400 de lei vor primi şi cei care îşi plimbă animalele în spaţii interzise, cum ar fi parcurile, magazinele, sălile de spectacole, locurile de joacă pentru copii, şcolile şi grădiniţele. Şi cei care aruncă cadavre de câini pe domeniul public vor fi sancţionaţi, ca de altfel şi organizatorii de lupte între câini. Pe domeniul public câinii pot fi conduşi sau ţinuţi numai cu lesă. Câinii agresivi, care muşcă, trebuie să poarte şi botniţă.

Citiți și: Accident grav, cu două mașini. O șoferiță de 25 de ani, rănită

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3