EcoMoto 930×122

demis

PREFECTUL DRAGNEA, DEMIS

Prefectul Dragnea, demis. Emilian Dragnea a fost demis din funcția de prefect al județului Argeș. Decizia a fost luată în ședința de ieri a Guvernului Orban și urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

Hotărârea prevede „încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Argeș de către domnul Dragnea Emilian”. Dragnea ar putea reveni la precedentul său loc de muncă, la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Argeș.

Guvernul nu a numit un nou prefect, la conducerea instituției rămânând deocamdată subprefectul Adrian Bughiu (cu susținere politică de la ALDE).

Citiți și: Pitești. Dosar penal și amenzi pe bandă rulantă la un azil

Emilian Dragnea ocupa postul de prefect cu susținere politică de la PSD. Viitorul prefect va avea susținere politică din partea PNL.

„La nivelul județului Argeș nu s-a luat nicio decizie oficială, nu s-a discutat oficial în sensul acesta, nu s-a făcut încă o propunere pentru noul prefect”, declară pentru publicația noastră Emanuel Soare, prorectorul Universității de Stat din Pitești, unul dintre „candidații” pentru funcția de prefect al Argeșului.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90