SPALATORIE MURAY  930×122

demis

PREFECTUL DRAGNEA, DEMIS

Prefectul Dragnea, demis. Emilian Dragnea a fost demis din funcția de prefect al județului Argeș. Decizia a fost luată în ședința de ieri a Guvernului Orban și urmează să fie publicată în Monitorul Oficial.

Citiți și: Bani pentru nuntă, botez sau creșa copilului

Hotărârea prevede „încetarea exercitării, cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, a funcției publice de prefect al județului Argeș de către domnul Dragnea Emilian”. Dragnea ar putea reveni la precedentul său loc de muncă, la Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Argeș.

Guvernul nu a numit un nou prefect, la conducerea instituției rămânând deocamdată subprefectul Adrian Bughiu (cu susținere politică de la ALDE).

Citiți și: Guvernul Cioloș a fost respins

Emilian Dragnea ocupa postul de prefect cu susținere politică de la PSD. Viitorul prefect va avea susținere politică din partea PNL.

„La nivelul județului Argeș nu s-a luat nicio decizie oficială, nu s-a discutat oficial în sensul acesta, nu s-a făcut încă o propunere pentru noul prefect”, declară pentru publicația noastră Emanuel Soare, prorectorul Universității de Stat din Pitești, unul dintre „candidații” pentru funcția de prefect al Argeșului.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90