EcoMoto 930×122

bârla

PRIMAR DIN ARGEȘ CERE EXPLICAŢII: „DE CE AȚI SCUMPIT GUNOIUL?”

Primar din Argeș cere explicaţii: „De ce ați scumpit gunoiul?”. Prezent la şedinţa de ieri a Colegiului Prefectural Argeş, primarul comunei Bârla, Gheorghe Voicu (PNL), a cerut explicaţii conducerii administrative PSD-iste a județului cu privire la creșterea tarifului pentru salubritate.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Primarul acuză că Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (A.D.I.) „Servsal”, care gestionează serviciul de management al deșeurilor și care colectează și depozitează deșeurile din județul Argeș, a impus o scumpire cu 32%!

„Eu nu voi încheia niciun contract nou cu „Servsal”! Solicit o Adunare Generală a A.D.I. „Servsal” în care să ni se precizeze de ce s-a majorat preţul. Să ni se ofere explicaţii, să ştim şi noi ce să le spunem oamenilor!”, a solicitat Gheorghe Voicu.

Citiți și: Proiect de succes: această comună are zeci de km noi de rețea de apă

Pe de altă parte, primarul Bârlei a cerut modificarea unei prevederi a regulamentului de funcționare a Asociaţiei de Dezvoltare pentru Apă. Potrivit prevederii, a atenționat Gheorghe Voicu, deşi doar 10% dintre locuitorii unei comune sunt branşaţi la reţeaua de apă şi canalizare, taxă de distribuţie pentru acest serviciu li se percepe tuturor cetăţenilor localității respective.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3