930 x122 grota rece

apa

PRIMAR: TARIFELE LA ANUMITE SERVICII NU VOR CREȘTE ÎN 2019

Primar: Tarifele la anumite servicii nu vor crește în 2019. Primăria Pitești nu va crește tarifele la apă și canalizare, la transportul cu autobuzele Publitrans și la salubritate.

Citiți și: Salubritate, avertisment pentru oameni: ,,Strict interzis!”

Tarifele la aceste servicii vor rămâne neschimbate în anul 2019, la nivelul de acum, a anunțat primarul Cornel Ionică într-o conferință de presă organizată în această dimineață.

În schimb, Ionică nu a precizat dacă Primăria va majora pentru 2019 tariful la termoficare și taxele și impozitele locale (impozitul pentru locuință, mașină, teren).

Citiți și: Anunț important pentru cei care vor să obțină permisul de conducere!

Amintim că taxele și impozitele locale plătite de piteșteni în contul anului 2018 au fost majorate de administrația PSD a municipiului cu doar câteva zile înainte de Crăciunul anului 2017 (AICI, subiectul pe larg).

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3