New Profesional Consult 930 x 122

simfonia lalelelor

  Primăria anunţă un CONCURS de Simfonia Lalelelor

  Primăria Piteşti anunţă că sărbătoarea – simbol a orașului, Simfonia Lalelelor, va fi una a celebrării florilor şi invită piteștenii să imortalizeze în fotografii aspecte ale ediţiei din acest an.

  Citiți și: Așa ceva…! Ce solicită Primăriei Pitești un Cetățean de Onoare

  Participanţii trebuie să fotografieze florile expuse în spațiul public, aranjamentele florale realizate în cartiere sau în zona de centru. Sunt acceptate şi instantanee surprinse în parcuri și în zona de promenadă a Piteștiului.

  Fotografiile celor care doresc să participe la concursul lansat de către Primăria Pitești vor putea fi încărcate în cadrul evenimentului on-line creat pe pagina de Facebook a instituției, detaliile despre modalitatea de înscriere în concurs, perioada în care acesta se desfășoară și condițiile de participare și de selectare a câștigătorilor fiind prezentate în descrierea acestuia (detalii, AICI).

  Citiți și: Pitești: De Simfonie, în Lunca Argeșului, s-o facem lată, încă o dată!

  Primele trei fotografii din clasament vor fi premiate. Pe lângă cadoul tematic de care vor beneficia toți câștigătorii, Premiul I va intra în posesia trofeului „Simfonia Lalelelor 2021”, ediție limitată.

  Donaris 555×222

  Comentarii

  3 comentarii

  • Constantin spune:

   Țara arde și baba se piaptănă!!!

  • Tiberiu spune:

   Castigatorii vor primii din partea Primariei Mun. Pitesti, cate un virus Covit 20 – ultimă actualizare !
   Va dorim succes !

  • Cornel spune:

   Acțiuni tipice pesede!
   Ciuma rosie nu se dezminte,face numai
   lucruri de carton,ca si proiectele atât de laudate,dar fără beneficii pt cetateni!
   In schimb se pricep la borduri si pasaje inutile!
   Apropo,ce faceti cu centrul de informare turistic??ce utilitate are?

  Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

  Donaris 570×90