Donaris 930 x 122

bârla

PRIMĂRIA BÂRLA DECLARĂ INFRASTRUCTURA PRIORITATE ABSOLUTĂ

Primăria Bârla declară infrastructura prioritate absolută.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Instituția condusă de primarul Gheorghe Voicu (foto) a realizat o strategie de dezvoltare a comunei, strategie în care se arată că întreţinerea reţelei de drumuri locale, construirea, reparaţia şi întreţinerea podurilor şi a podeţelor şi dezvoltarea infrastructurii de agrement sunt priorităţi ale administrației Bârla.

Sursele de finanţare identificate de Primărie pentru materializarea acestor investiții sunt fondurile locale (dar insuficiente), programele guvernamentale şi banii europeni.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Nu doar infrastructura rutieră este declarată prioritate de către Primăria Bârla. Administrația locală a comunei își propune, de asemenea, și extinderea rețelelor de utilități din localitate. Ca și în cazul infrastructurii rutiere, și pentru dezvoltarea rețelelor de utilități este nevoie (și) de finanțare guvernamentală, dar și de fonduri europene.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90