SMART KIDS 930X122

cornel ionica

PRIMĂRIA LUI IONICĂ, ACHIZIȚIE SUSPECTĂ

Primăria lui Ionică, achiziție suspectă. După cum v-am informat, în ședința în plen din 26 iunie 2018 a Consiliului Local Piteşti a fost supus la vot un ,,raport privind achiziționarea unui teren situat în Pitești, strada Profesor Victor Slăvescu”. Raportul a fost votat favorabil de către consilierii locali (subiectul pe larg, AICI).

Citiți și: 1 milion de € pentru parcul de poveste din Pitești

Suspect este că Primăria Pitești urmează să achiziționeze acest teren de la soţii Ionică (!), iar bărbatul ar fi fratele lui Cornel Ionică, primarul Piteştiului.

Un alt lucru suspect este preţul de achiziţionare pe care l-ar fi stabilit Primăria printr-un raport de evaluare. Astfel, terenul de 190 de mp a fost evaluat la 8.900 de euro (41.421 de lei).

Citiți și: Schimbare majoră în Ștrand! Investiție de aproape 1 milion €

Una dintre metodele de evaluare ar fi fost cea prin comparaţie. Terenurile din zone adiacente cu poziţii şi dotări similare au preţul pe mp cuprins între 30 şi 80 de euro. Ne întrebăm care sunt dotările acestui teren, astfel încât să fie evaluat cu 47 de euro pe mp, iar nu cu 30, 32 sau 40 de euro, aşa cum este cazul unor terenuri din zonele Tancodrom și Turceşti sau din comuna Moşoaia. Pentru că atunci preţul ar fi început de la aproximativ 5.700 de euro, iar nu 8.900, aşa cum s-a stabilit.

Ne mai întrebăm încă o dată dacă este o coincidenţă sau nu faptul că municipalitatea va achiziţiona un teren care s-ar afla în proprietatea fratelui lui Cornel Ionică? Și este o coincidenţă preţul mărit al terenului sau este unul stabilit cu „dedicație”?

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3