SPALATORIE MURAY  930×122

ajutor

PRIMĂRIA MIOVENI, DECIZIE PENTRU LUNA DECEMBRIE

Primăria Mioveni, decizie pentru luna decembrie. În perioada 1-20 noiembrie 2017, 114 locuitori ai Mioveniului au depus la Primărie dosare pentru ajutoare de încălzire pentru perioada sezonului rece. Anunțul îl face Primăria orașului.

Citiți și: Argeș: Eveniment de excepție. Nu trebuie ratat!

Cele mai multe dosare sunt pentru încălzire cu gaze naturale (100), în timp ce pentru încălzirea cu lemne au fost depuse 10 cereri şi doar 4 pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică.

Solicitările se primesc până în martie 2018, dar stabilirea dreptului la ajutor se face numai odată cu luna în care este înregistrata cererea, iar nu retroactiv.

Citiți și: Mioveni: Program special la Biroul de Taxe şi Impozite

Primăria Mioveni a decis că cererile de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, lemne şi energie electrică pentru luna decembrie 2017 vor fi primite în perioada 1-20 decembrie la Biroul de Asistență Socială și Administrație Publică al instituției, situat la etajul I, camera 14.

Amintim că cererile se pot procura de la sediul Primăriei (de la ofiţerul de serviciu) zilnic (luni și miercuri între orele 8 și 16, marţi și joi între 8 și 17 şi vineri între orele 8 și 14) sau pot fi descărcate de pe site-ul instituţiei, la adresa www.emioveni.ro.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

Donaris 570×90