New Profesional Consult 930 x 122

ajutor

PRIMĂRIA MIOVENI, DECIZIE PENTRU LUNA DECEMBRIE

Primăria Mioveni, decizie pentru luna decembrie. În perioada 1-20 noiembrie 2017, 114 locuitori ai Mioveniului au depus la Primărie dosare pentru ajutoare de încălzire pentru perioada sezonului rece. Anunțul îl face Primăria orașului.

Citiți și: Anunț important pentru cetățeni! Este GRATUIT și obligatoriu!

Cele mai multe dosare sunt pentru încălzire cu gaze naturale (100), în timp ce pentru încălzirea cu lemne au fost depuse 10 cereri şi doar 4 pentru încălzirea locuinţei cu energie electrică.

Solicitările se primesc până în martie 2018, dar stabilirea dreptului la ajutor se face numai odată cu luna în care este înregistrata cererea, iar nu retroactiv.

Citiți și: Anunț de ultimă oră de la Primăria Mioveni! Sunt vizați toți cetățenii

Primăria Mioveni a decis că cererile de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinţei cu gaze naturale, lemne şi energie electrică pentru luna decembrie 2017 vor fi primite în perioada 1-20 decembrie la Biroul de Asistență Socială și Administrație Publică al instituției, situat la etajul I, camera 14.

Amintim că cererile se pot procura de la sediul Primăriei (de la ofiţerul de serviciu) zilnic (luni și miercuri între orele 8 și 16, marţi și joi între 8 și 17 şi vineri între orele 8 și 14) sau pot fi descărcate de pe site-ul instituţiei, la adresa www.emioveni.ro.

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90