930 x122 grota rece

bugetul local

PRIMĂRIA MIOVENI ÎI SCUTEȘTE PE DATORNICI DE PLATA PENALITĂȚILOR

Primăria Mioveni îi scutește pe datornici de plata penalităților.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

În scopul stimulării încasărilor la bugetul local, la propunerea conducerii Primăriei Mioveni, consilierii locali au aprobat procedura de anulare a  majorărilor de întârziere aferente obligaţiilor bugetare principale restante la data de 31.12.2018, atât pentru persoane fizice, cât şi pentru persoane juridice, perioada de aplicabilitate fiind 20.09.2019-15.12.2019.

Pentru a beneficia de scutire la plata majorărilor de întârziere datornicii vor trebui:

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

a)să achite până pe 15 decembrie 2019 inclusiv toate obligaţiile fiscale principale restante la 31 decembrie 2018 inclusiv, administrate de organul fiscal local;

b)să achite până la data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere toate obligaţiile fiscale principale şi majorările de întârziere administrate de organul fiscal local cu termene de plată cuprinse între 1 ianuarie 2019 şi 15 decembrie 2019 inclusiv;

c)să depună cererea de anulare a majorărilor de întârziere după îndeplinirea în mod corespunzător a condiţiilor prevăzute la literele a) și b), dar nu mai târziu de 15 decembrie 2019 inclusiv.

Pot beneficia de aceste scutiri debitorii-entități fără personalitate juridică, persoane juridice și persoane fizice care la data de 31 decembrie 2018 aveau obligații fiscale principale restante datorate bugetului local al orașului Mioveni.

Pentru mai multe detalii poate fi consultată pagina de internet a instituției http://www.emioveni.ro, secțiunea ,,Consiliul Local – Hotărâri adoptate”. Informaţii suplimentare pot fi obţinute și la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90