930×122 CAPRA 5

primăria mioveni

PRIMĂRIA MIOVENI INFORMEAZĂ

2.139 de contribuabili din Mioveni şi-au achitat deja taxele și impozitele locale pentru acest an, informează Primăria orașului. Dintre ei, 1.995 sunt persoane fizice, 114 persoane juridice şi 30 plătitori online.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

Amintim că taxele și impozitele locale în Mioveni pot fi achitate şi online. Plata se face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea „Plata fără autentificare”, şi selectând „Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Achitarea taxelor și a impozitelor, dar şi a amenzilor folosind cardul bancar prin Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP) este disponibilă 7 zile din 7.

Citiți și: GRATUIT pentru toți cetățenii! Informare oficială de la Primărie

De asemenea, plata amenzilor contravenţionale se poate face şi în termenul de 48 de ore.

Cetățenii nu plătesc comision pentru tranzacțiile online!

Persoanele fizice şi juridice din orașul Mioveni beneficiază de bonificaţie la plata integrală şi cu anticipaţie până pe data de 31 martie 2018 a tuturor obligaţiilor datorate bugetului local. Reducerea la impozitul pentru clădiri, terenuri şi mijloace de transport este de 10% pentru persoanele fizice și de 5% pentru persoanele juridice.

Informaţii suplimentare se pot obține la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90