Donaris 930 x 122

piața trivale

PRIMĂRIA, OFICIAL: PIAȚA TRIVALE ESTE GATA

Primăria, oficial: Piața Trivale este gata. Au fost finalizate lucrările de reabilitare la piața agroalimentară din cartierul piteștean Trivale. Anunțul a fost făcut astăzi de municipalitatea piteșteană.

Citiți și: Pitești. Scandal pe Strada Mare: S-au luat la bătaie de față cu lumea speriată

Potrivit sursei citate, recepția la terminarea lucrărilor a avut loc 13 august 2019, „fără obiecțiuni”.

Lucrările au fost făcute de asocierea de firme Zeus (lider) și Selca, valoarea totală a investiției fiind de 4.267.987,66 de lei, cu tot cu TVA, conform Primăriei Pitești.

Citiți și: Premieră în Pitești. Surpriză inedită în Centru

Piața ar urma să fie dată în folosință la începutul lunii viitoare.

Investiția a început anul trecut, dar a fost îngreunată de mai mulţi factori. Municipalitatea și-a asumat, de-a lungul timpului, mai multe termene de finalizare.

În ceea ce privește piața agroalimentară din Găvana, lucrările sunt realizate în proporție de 75%, potrivit unei informări pe care a făcut-o astăzi Primăria Pitești. Pentru acest proiect, costul este de 4.594.143 de lei, cu tot cu TVA.

Mai multe amănunte despre evoluția lucrărilor la cele două piețe, AICI.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90