930 pe 122 COSTACHE

domnuleprimar

PRIMĂRIA PITEŞTI, ÎN TOP 10

Primăria Piteşti se află în top 10 la nivel naţional din punct de vedere al numărului de răspunsuri oferite de autorităţile locale la sesizările cetăţenilor înregistrate pe site-ul www.domnuleprimar.ro, specializat în probleme de administraţie publică.

Citiți și: Pitești. Accident cu trei mașini la Centrul de Afaceri!

Mai exact, Piteştiul este pe locul 6, după Buzău, Cluj Napoca, Piatra Neamţ, Gherla şi Sectorul 4 din Bucureşti.

În ceea ce privește numărul de sesizări primite de administrația locală de la cetăţeni, Piteştiul ocupă locul 13 la nivel naţional. Primul este municipiul Cluj Napoca.

Citiți și: Zeci de utilaje de deszăpezire au acționat în Pitești, în prima noapte în care a nins

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Un comentariu

  • Ivânescu Mihai spune:

    Eu zic să remodernizăm Parcul 1907 și să facem ca în parcurile Cișmigiu și Herăstrău din București care au un loc numit Colțul bibicilor unde vin fete fîșnețe și se întîlnesc cu pensionari cu pensii mari sau foarte mari-foști doctori,colonei,judecători cu pensii de fripturiști,și care chiar pun anunțuri cu cereri și propuneri de felul următor: Stejar bătrîn cu ghindă la CEC,caută veveriță tînără;sau Matur în vîrstă.încă verde,cu portofel gros și generos,serios,caută tînără serioasă pentru a ne petrece nopțile într-un mod cu totul neserios;sau Găinușă tînără-puiculiță puișor,caut cocoș bătrîn cu boabe la CEC. inclusiv cu glas dogit sau răgușit,eventual fără moștenitori,putred de bogat dar mai mult putred,pentru căsătorie conveniență-cohabitare cu rămînere la moștenire,eventual prin testament notarial.

Donaris 570×90