New Profesional Consult 930 x 122

avize

PRIMĂRIA PITEȘTI, PRUDENTĂ DUPĂ CARNAGIUL DIN COLECTIV

După cum bine se știe, în urma carnagiului din clubul bucureștean Colectiv a fost arestat preventiv şi fostul primar al sectorului 4 al Capitalei, Cristian Popescu Piedone (din păcate, eliberat astăzi).

Citiți și: Exclusiv. Tineri suspecți pe Trivale! Unul ”luat pe sus” de Poliție!

În referatul cu propunerea de arestare preventivă procurorii DNA au arătat modul în care Piedone ar fi comis abuz în serviciu, ignorând practic prevederile legale în procedura de autorizare a funcţionării respectivului club. Astfel, conform sursei citate, deși declaraţia pe proprie răspundere cu privire la respectarea normelor PSI nu mai era stipulată de lege de mai mult timp, pentru Primăria Sectorului 4 o asemenea declaraţie a fost de ajuns pentru autorizare.

Pornind de la această experienţă, viceprimarul Cornel Ionică i-a convocat de urgență pe angajaţii Primăriei Piteşti şi le-a cerut prudenţă maximă în ceea ce priveşte acordarea de acum înainte a autorizaţiilor de funcţionare pentru astfel de cluburi și localuri.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

„Am cerut ca toată lumea să fie atentă la avize. Iată că dacă nu sunt verificate atent toate condiţiile, se poate ajunge la tragedii ca cea din Bucureşti. Vom lua toate măsurile care se impun pentru ca în Pitești să nu se întâmple așa ceva!”, declară viceprimarul Cornel Ionică pentru ePitești.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA