930×122 CAPRA 5

europene

PRIMĂRIA PITEŞTI VREA DOUĂ NOI PODURI

Cornel Ionică, viceprimar al Piteştiului, a anunţat astăzi că Primăria doreşte să construiască, cu fonduri europene, încă două poduri peste râul Argeş, poduri care să asigure rute alternative celor existente.

Citiți și: Rută importantă pentru șoferi, închisă!

Problema cea mai importantă este să fie fluidizat traficul peste podul actual, abia refăcut tot cu bani europeni.

„Nu este nimic în neregulă cu podul actual, dar avem nevoie de mai multe căi de acces care să preia traficul dinspre Mioveni şi Ştefăneşti, care este în creştere. Vom face proiecte pentru două poduri noi. Unul, cu deschidere mai largă, va fi în aval de cel actual, iar altul va fi în amonte. A fost şi o solicitare a parlamanetarilor în acest sens. Cam patru ani va dura implementarea unor asemenea proiecte cu fonduri europene, dar va merita. Şansa noastră este să acoperim necesarul de investiţii al Piteştiului cu fonduri de la UE, pentru că noi nu avem atâţia bani.”, a spus Cornel Ionică.

Citiți și: Se face un pod nou în Argeș

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90