Donaris 930 x 122

bârla

PRIMĂRIE ARGEȘEANĂ: ATENȚIE LA CINE VĂ BATE LA UȘĂ!

Primăria Bârla face apel către locuitorii comunei să fie foarte atenţi pentru a nu deveni victime ale unor înşelăciuni.

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Potrivit Primăriei, care citează o avertizare emisă în acest sens de Poliţia Argeş, locuitorii comunei trebuie să aibă grijă dacă sunt contactaţi la telefon, pe stradă sau chiar acasă de diverse persoane necunoscute, sub diferite pretexte (dacă li se cer bani prin metoda „Accidentul” sau dacă li se oferă bijuterii „de pomană” pentru un decedat din familie în schimbul unor „bijuterii mai puţin valoroase”).

De asemenea, locuitorilor comunei li se recomandă să nu le permită accesul în locuință persoanelor care pretind că sunt angajate la diverse companii de utilităţi și servicii (companii de electricitate, gaze, telefonie etc.): „Nu le permiteți accesul în locuință necunoscuților! Persoanele acreditate vă vor vizita, pentru remedieri, doar în urma solicitării/sesizării făcute de dumneavoastră!”

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

În plus, aceștia sunt sfătuiți să refuze persoanele care îi abordează sub pretextul că le pot ghici viitorul.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3