New Profesional Consult 930 x 122

prefect

RUȘINOS! PRIMARII DIN ARGEŞ, CODAŞI LA INVENTARIEREA TERENURILOR

Prefectura Argeş are ca obiectiv imediat pentru acest an finalizarea procedurilor de aplicare a legii 165 din anul 2013 privind inventarierea terenurilor.

Citiți și: PSD Argeș și-a lansat candidații la Primăriile Tigveni și Cepari

Argeşul se află pe unul dintre ultimele locuri din ţară din acest punct de vedere, două fiind problemele principale cu care primarii se confruntă: lipsa de resurse financiare şi, în unele cazuri, temerea că situaţiile finale ar putea conţine erori şi că astfel ei ar risca să fie traşi la răspundere.

Prefectul Mihai Oprescu spune că este inadmisibil să se mai întârzie cu aplicarea acestei legi, deoarece cei care au de suferit sunt cetăţenii. Primarii, secretarii şi responsabilii cu aplicarea legii vor fi chemaţi în perioada următoare la Prefectură pentru a primi sprijin în legătură cu orice problemă pe care o întâmpină pe tema respectivă.

Citiți și: Schimbări importante privind tranzacțiile imobiliare

Termenul stabilit pentru finalizarea procedurii este luna martie, în condiţiile în care acum procentul de localităţi din Argeș care au respectat prevederile în acest sens este de numai 20%. Oprescu avertizează că primarii care nu vor respecta legea vor fi amendaţi. (Foto: ebihoreanul.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3