SPALATORIE MURAY  930×122

prefect

RUȘINOS! PRIMARII DIN ARGEŞ, CODAŞI LA INVENTARIEREA TERENURILOR

Prefectura Argeş are ca obiectiv imediat pentru acest an finalizarea procedurilor de aplicare a legii 165 din anul 2013 privind inventarierea terenurilor.

Citiți și: Terenurile de sport din Parcul Lunca Argeșului, închise temporar

Argeşul se află pe unul dintre ultimele locuri din ţară din acest punct de vedere, două fiind problemele principale cu care primarii se confruntă: lipsa de resurse financiare şi, în unele cazuri, temerea că situaţiile finale ar putea conţine erori şi că astfel ei ar risca să fie traşi la răspundere.

Prefectul Mihai Oprescu spune că este inadmisibil să se mai întârzie cu aplicarea acestei legi, deoarece cei care au de suferit sunt cetăţenii. Primarii, secretarii şi responsabilii cu aplicarea legii vor fi chemaţi în perioada următoare la Prefectură pentru a primi sprijin în legătură cu orice problemă pe care o întâmpină pe tema respectivă.

Citiți și: Piteşteni somați de Primărie. Ai casă cu teren, ai şi obligaţii

Termenul stabilit pentru finalizarea procedurii este luna martie, în condiţiile în care acum procentul de localităţi din Argeș care au respectat prevederile în acest sens este de numai 20%. Oprescu avertizează că primarii care nu vor respecta legea vor fi amendaţi. (Foto: ebihoreanul.ro)

Donaris 555×222

Comentarii

SPALATORIE MURAY  570×90