930×122 CAPRA 5

incendiu

PRIMARII, SPERIAŢI! COSTURILE SUNT URIAŞE

Primarii, speriaţi! Costurile sunt uriaşe. Potrivit legii, până pe 30 iunie 2017 toate instituţiile publice trebuie să se conformeze cerinţelor de securitate la incendiu.

Citiți și: Patru mastodonți de peste 100 de tone ajung în Pitești

Autorităţile locale sunt, însă, blocate. De ce? Pe de-o parte, bugetele locale pentru anul în curs nu au fost adoptate nici până acum (din cauza scandalurilor dintre Președinție și Guvern). Pe de alta, sunt prea puţini specialişti în ţară care să autorizeze clădirile din punct de vedere PSI. În plus, cel mai important, sunt costuri uriaşe la mijloc.

„Sperăm să obţinem îngăduinţă şi bani de la bugetul de stat. Numai pentru parcarea supraterană de la Mavrodolu (foto) este nevoie de 700.000 de lei pentru autorizare. O grămadă de bani! Sumele sunt colosale şi nu le facem faţă dacă nu intervine statul.”, avertizează primarul Piteştiului, Cornel Ionică.

Citiți și: Exclusiv. O nouă linie de autobuz Publitrans în Pitești! Unde va circula și de când!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90