New Profesional Consult 930 x 122

credit

PRIMARUL ANUNȚĂ PLAN DE REZERVĂ PENTRU NOUL SPITAL DIN MIOVENI

Primarul anunță plan de rezervă pentru noul spital din Mioveni. Primăria Oraşului Mioveni ar putea fi nevoită să acceseze un credit bancar sau la Trezorerie pentru a putea finaliza la timp lucrările şi dotările pentru viitorul nou spital aflat în curs de construire.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Anunţul a fost făcut astăzi, într-o conferință de presă, de primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Primarul a afirmat că a făcut demersuri de mai multă vreme pentru ca Mioveniul să obțină finanţare guvernamentală sau europeană pentru finalizarea lucrărilor. Dacă până luna viitoare finanțarea nu va fi obținută, Primăria va face împrumutul. Creditul ar urma să fie de 20.000.000 de euro, a precizat Ion Georgescu.

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Edilul a mai spus că lucrările sunt în grafic şi că în august 2019 acestea vor fi finalizate, urmând ca în septembrie în noua clădire să fie mutate şi secţii din vechiul spital „Sfântul Spiridon”. De asemenea, va fi mutată în viitorul nou spital și secţia de neonatologie din comuna Călineşti.

Angajările la viitorul nou spital nu vor fi făcute de Primărie, a ţinut să reitereze Ion Georgescu, primarul sfătuindu-i pe cei interesaţi să urmărească revista „Sănătatea” a ministerului de resort pentru anunţurile de angajare.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90