930×122 CUMPANA 5

bârla

PRIMARUL COMUNEI BÂRLA, APEL CĂTRE TOATE UNITĂȚILE ECONOMICE DIN LOCALITATE

Primarul comunei Bârla, Gheorghe Voicu, face un apel la maturitate și înțelepciune pentru toți agenții economici din localitate, cărora le aduce la cunoștință măsurile dispuse la nivel național pentru perioada stării de urgență.

Citiți și: Argeş. Medic şef la ATI, răspuns la întrebarea care stă pe buzele tuturor: Dispare coronavirusul?

Toate măsurile au fost stabilite prin ordonanță militară și sunt luate pentru a preveni eficient răspândirea coronavirusului”, spune edilul Gheorghe Voicu.

Ordonanța militară stipulează, printre altele, că:

Citiți și: Situaţia epidemiologică din judeţul Argeş, 26 februarie

Se suspendă activitatea de servire și consum a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice organizată de restaurante, hoteluri, cafenele sau alte localuri publice în spațiile destinate acestui scop din interiorul sau exteriorul locației.

Este permisă organizarea de către unitățile economice de profil a activităților de comercializare a produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice care nu presupun rămânerea clienților în spațiile destinate acestui scop, precum cele de tip „drive-in”, „room-service” sau livrare la client.

Se suspendă toate activitățile culturale, științifice, artistice, religioase, sportive, de divertisment sau jocuri de noroc, de tratament balnear și de îngrijire personală realizate în spații închise.

Se interzic organizarea și desfășurarea oricărui eveniment care presupune participarea a peste 100 de persoane în spații deschise. Organizatorii evenimentelor organizate și desfășurate în spații deschise ce presupun participarea a maximum 100 de persoane sunt obligați să dispunămăsuri care să asigure distanța de minimum 1 metru între participanți”. 

Primarul Gheorghe Voicu le recomandă cetățenilor să trateze cu seriozitate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului.

555×222  MAIA

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3