NOR CURIER 930X122

bârla

PRIMARUL COMUNEI BÂRLA SUSȚINE MODERNIZAREA SISTEMULUI DE IRIGAȚII

Anul 2020 a fost un an foarte greu pentru agricultură, cu o secetă de proporții, astfel încât recoltele au fost afectate până la compromitere totală.
Refacerea sistemului de irigații, acordarea de subvenții și înființarea de cooperative sunt doar câteva dintre subiectele abordate la întâlnirea fructuoasă pe care primarul comunei Bârla, Gheorghe Voicu, împreună cu alți reprezentanți din arealul agricol argeșean, a avut-o, luna trecută, cu unul dintre foștii miniștri ai Agriculturii.
O soluție propusă în cadrul întâlnirii a fost 𝐚𝐥𝐨𝐜𝐚𝐫𝐞𝐚 𝐚𝐧𝐮𝐚𝐥ă, 𝐭𝐢𝐦𝐩 𝐝𝐞 ş𝐚𝐩𝐭𝐞 𝐚𝐧𝐢, 𝐚 unor sume importante pentru modernizarea sistemului principal de irigaţii, eficientizarea administrației și îmbunătățirea a modului în care statul român se raportează la cetățean.
Foto principal: descriptiv (irigatiiromania.ro)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3