Donaris 930 x 122

BRADU DAN STROE

PRIMARUL COMUNEI BRADU, DAN STROE: MERGEM MAI DEPARTE CU PROIECTELE NOASTRE

Primarul Dan Stroe a depus, săptămâna aceasta, jurământul, după câștigarea unui nou mandat la conducerea Primăriei Bradu, cu aproape 70% din voturi.

Citiți și: Argeș. Teren ca-n America pentru copiii din școală!

”Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care ați crezut în mine și mi-ați oferit din nou încrederea dumneavoastră, alegând să vă reprezint pentru următorii patru ani. Mă simt onorat și îndatorat față de dumneavoastră pentru solidaritatea și susținerea de care ați dat dovadă. Voi depune în continuare toate eforturile pentru a fi la înălțimea așteptărilor dumneavoastră. Suntem o comunitate de oameni uniți și deciși să mergem mai departe cu proiectele noastre, cu dorința noastră de a face din Bradu cea mai mândră comună din Argeș”, a fost mesajul primarului reales la preluarea noului mandat.

În Consiliul Local, echipa PSD a obținut nu mai puțin de 10 fotolii de consilier, din totalul de 15, ceea ce-i asigură lui Dan Stroe o majoritate mai mult decât confortabilă pentru a-și promova proiectele.

Citiți și: Argeș. Primul om din comunitate, surpriza surprizelor!

Funcția de viceprimar va fi ocupată, evident, tot de un social democrat: consilierul local Gheorghe Negoi.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3