SMART KIDS 930X122

spital

Primarul Gentea vorbeşte despre un nou spital de stat în Piteşti

În conferinţa de presă care are loc la această oră, primarul Cristian Gentea a vorbit despre posibilitatea construirii unui nou spital în Piteşti.

Citiți și: Renumitul medic Martău: “Suprasolicitarea UPU de la “Județean” poate întârzia actul medical”

Prima problemă este că nu a fost încă identificat un spaţiu adecvat pentru construirea unei asemenea clădiri şi, în acest sens, e nevoie de un studiu de oportunitate, urmat de un studiu de prefezabilitate.

Finanţarea este, din nou, un element care dă bătăi de cap administraţiei locale, costurile pentru o asemenea investiţie neputând fi suportate din bugetul local.

Citiți și: Bătaie în plină stradă între doi bărbați. Unul a ajuns la spital, iar celălalt la secția de Poliție

Ceva mai palpabil este, momentan, un proiect privat care vizează constuirea unei noi clinici medicale. Beneficiarul investiției – a solicitat deja acord de mediu de la Agenția pentru Protecția Mediului și a lansat în dezbatere publică Planul Urbanistic de Detaliu pentru acest proiect. Clinica ar urma să fie construită pe strada Frații Golești.

Subiectul, pe larg, AICI

(Foto: descriptiv)

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Sorin spune:

    Dar sa construim un pic de umaninitate in sufletul doctorilor. Daca se dorea spital se gaseau resurse.Cum ar mai munci spagarii care te trimit la clinicile lor particulare . Ce scuze vor gasi doctorii cand trebuie sa munceasca pe salariul de bugetar. Plus ca trebuie sa ai un sistem informatic bine pus la punct sa functioneze rapid programarile si ecografiile radiografiile rezonanta magnetica analize etc sa fie distribuite doctorilor direct pe internet in sistem te duci la doctor si te au in baza istoricului medical nu sa stai sa le ridici tu . Spitalul judetean te trimite la Bucuresti la sute de km suntem o rusine asta spune tot despre cat de bun este spitalul nostru si cat de specialisti sunt doctorii nostri.

SPALATORIE MURAY  570×90