930 x122 grota rece

asfaltare

Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

Primarul Ion Georgescu, anunț uriaș pentru locuitorii din Mioveni!

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, anunță că ampla lucrare de asfaltare a Bulevardului Dacia, una dintre cele mai mari dorințe a locuitorilor orașului, dar și a administrației locale, este pe punctul de a se finaliza.

„Astăzi și mâine se vor turna ultimele porțiuni de covor asfaltic, urmând ca de luni, 4 iulie, să înceapă efectuarea marcajelor rutiere.

Citiți și: Zona mega importantă din Pitești, transformare de ULTIM MOMENT

Pentru a nu se crea ambuteaje, în special la orele de vârf, în aceste ultime două zile, vă rog să evitați zona de nord a orașului, în special pe sectorul blocurilor M1, M2, L2, L4 și să folosiți rute alternative.

Blocarea bulevardului probabil a produs discomfort, însă de rezultatul acestor lucrări vom beneficia mulți ani de acum înainte!

Vă mulțumesc pentru înțelegere!”, este mesajul primarul Ion Georgescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

3 comentarii

  • Gigi spune:

    Și care este anunțul uriaș?
    Ai dat cumva găina să-ți iei diploma?
    Ai scris un adevărat articol!
    The fluture is bright, hope is not yours!

  • Postelnicescu Iuliana spune:

    Felicitari, avem cel mai frumos oras si mult tineret.

  • Eugen spune:

    Fixități acestui primar care cu adevărat se preocupa de urbea pe care o conduce, la polul opus este dl Gentea căruia nu-i iese nimic bine. Rușine dle Gentea, luați exemplu de la dl Georgescu.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90