Donaris 930 x 122

ion georgescu

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ DE ZIUA ÎNVĂȚĂTORULUI

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu ocazia aniversării Zilei Învățătorului.

Citiți și: Anunț important pentru locuitorii acestui cartier! Vor fi afectați

“Astăzi, de Ziua Învățătorului, le mulțumesc și îi felicit pe dascălii noștri pentru că formează caracterele viitoarelor generații ale României.

Cu acest prilej, vă urez sănătate şi putere, cât mai multe succese în plan personal şi profesional! Vă îndemn să construiţi în continuare marile performanţe ale celor mici. La mulți ani, dragi învățători!”, transmite primarul Mioveniului.

Citiți și: Zeci de mii de lei pentru aceste persoane! Beneficii importante

Ziua Învăţătorului este aniversată în fiecare an pe 5 iunie. Această dată reprezintă ziua naşterii lui Gheorghe Lazăr (născut pe 5 iunie 1779-decedat pe 17 septembrie 1823), ”fondatorul învăţământului în limba naţională în Ţara Românească”.

Precizăm că Ziua Învăţătorului este sărbătorită în toate unităţile de învăţământ de stat, particulare şi confesionale din sistemul de educație românesc, inclusiv în Argeș (subiectul pe larg, AICI).

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3