930 x122 grota rece

ion georgescu

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ DE ZIUA POLIȚIEI ROMÂNE

Primarul oraşului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj cu prilejul Zilei Poliţiei Române, mesaj în care le urează sănătate şi realizări profesionale tuturor poliţiştilor.

Citiți și: Șoferi, mare atenție! Pe aceste drumuri sunt probleme serioase!

“Cu ocazia Zilei Poliţiei Române, pe care o sărbătorim pe 25 martie, le urez poliţiştilor şi tuturor angajaţilor din sistem multă sănătate şi realizări profesionale pe măsura importanţei sociale a muncii lor.

În calitate de primar al oraşului Mioveni, îmi exprim convingerea că poliţiştii argeşeni şi-au câştigat încrederea şi respectul populaţiei. Sunt convins că veţi contribui şi în viitor la creşterea gradului de siguranţă publică şi la întărirea sentimentului de securitate în rândul cetăţenilor. La mulți ani!”, transmite primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Citiți și: Ofertă incredibilă pentru elevii care dau Bac-ul! E gratis!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90