Jupiter 930 x 122

ion georgescu

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ ÎNTR-O ZI SPECIALĂ

Primarul Ion Georgescu, mesaj într-o zi specială. În fiecare an pe 13 septembrie este marcată Ziua Pompierilor, în amintirea actului eroic al pompierilor militari, conduși de locotenentul Pavel Zăgănescu, în lupta din Dealul Spirii împotriva trupelor otomane pentru apărarea Revoluției din 1848.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

13 septembrie a rămas astfel unul dintre cele mai semnificative momente din istoria armei pompierilor, ea continuând să fie celebrată ca Zi a Pompierilor, fiind instituită ca atare prin Hotărârea de Guvern nr. 492/1997.

Cu această ocazie, primarul orașului Mioveni, Ion Georgescu, transmite un mesaj public.

Citiți și: INVESTIŢII SPECTACULOASE ÎN MIOVENI

„Ziua Pompierilor Români este un moment deosebit, nu doar din punct de vedere istoric, ci și ca prilej de a face o incursiune în ceea ce înseamnă viața salvatorilor de profesie.

În numele meu şi al Consiliului Local Mioveni, le transmit urări de bine şi multă sănătate tuturor pompierilor şi familiilor acestora! La mulţi ani!”, este mesajul primarului Ion Georgescu.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066