EcoMoto 930×122

ion georgescu

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ LA ÎNCEPUT DE ȘCOALĂ

Primarul Ion Georgescu, mesaj la început de școală. „Începutul unui nou an şcolar îmi oferă prilejul de a vă adresa urări de bine, sănătate şi putere de muncă tuturor celor care luni, 11 septembrie 2017, cu bucurie, emoţie şi speranţă, păşiţi din nou pragul şcolii, încrezători în valoarea şi forţa tinerei generaţii.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

Văd cum în fiecare an la început de septembrie Mioveniul se animă, capătă culoare şi viaţă. Este de-acum o realitate că acest tânăr oraş trăieşte şi prin frumoşii săi preşcolari şi elevi.

Dragi elevi, trebuie să ştiţi că trăiţi într-un oraş în care performanţa şcolară este respectată şi răsplătită. Vă doresc  mult succes în realizarea tuturor proiectelor pe care le aveţi sau le prefiguraţi, iar parinţilor voștri multă sănătate şi să rămână alături de şcoală!

Citiți și: Încep înscrierile la clasa pregătitoare! Până când puteți depune cererile

Vă mulţumesc şi vă felicit, dragi dascăli, pentru dăruire, implicare, rezultatele obţinute şi valorile pe care le-aţi format de-a lungul timpului, vă doresc tuturor putere de muncă şi un an şcolar plin de reuşite!”, transmite mesajul Mioveniului, Ion Georgescu.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90