New Profesional Consult 930 x 122

ion georgescu

PRIMARUL ION GEORGESCU, MESAJ LA ÎNCEPUT DE ȘCOALĂ

Primarul Ion Georgescu, mesaj la început de școală. „Începutul unui nou an şcolar îmi oferă prilejul de a vă adresa urări de bine, sănătate şi putere de muncă tuturor celor care luni, 11 septembrie 2017, cu bucurie, emoţie şi speranţă, păşiţi din nou pragul şcolii, încrezători în valoarea şi forţa tinerei generaţii.

Citiți și: MEGA PROIECT RATAT ÎN ARGEŞ

Văd cum în fiecare an la început de septembrie Mioveniul se animă, capătă culoare şi viaţă. Este de-acum o realitate că acest tânăr oraş trăieşte şi prin frumoşii săi preşcolari şi elevi.

Dragi elevi, trebuie să ştiţi că trăiţi într-un oraş în care performanţa şcolară este respectată şi răsplătită. Vă doresc  mult succes în realizarea tuturor proiectelor pe care le aveţi sau le prefiguraţi, iar parinţilor voștri multă sănătate şi să rămână alături de şcoală!

Citiți și: INVESTIŢII SPECTACULOASE ÎN MIOVENI

Vă mulţumesc şi vă felicit, dragi dascăli, pentru dăruire, implicare, rezultatele obţinute şi valorile pe care le-aţi format de-a lungul timpului, vă doresc tuturor putere de muncă şi un an şcolar plin de reuşite!”, transmite mesajul Mioveniului, Ion Georgescu.

Donaris 555×222
Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066