930×122 CAPRA 5

ion georgescu

Primarul Ion Georgescu, mesaj special

Primarul Ion Georgescu a transmis un mesaj special cu prilejul aniversării a 11 ani de la înfiinţarea societăţii S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Citiți și: PSD Argeș și-a stabilit un nou candidat pentru Primăria Mioveni

MESAJUL PRIMARULUI ION GEORGESCU

„La mulți ani, Servicii Edilitare Mioveni!

11 ani de la înființarea S.Ed.C. Mioveni, 11 ani de succes și realizări!

Citiți și: Ion Georgescu, decizie de ultimă oră! Anunțul care îi schimbă viața

 S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL aniversează, astăzi, 11 ani de activitate continuă și progres constant. În toată această perioadă scopul principal al societăţii a fost reprezentat de prestarea serviciilor de calitate pentru comunitate şi dezvoltarea continuă într-o piaţă concurenţială. Astfel, s-au înregistrat transformări importante atât la nivelul societăţii, în ceea ce priveşte domeniul de activitate sau nivelul de profesionalizare al personalului, cât şi la nivelul oraşului din punct de vedere urbanistic şi utilitar.

La ceas aniversar, domnule director Nicolae Tudose, ca reprezentant al acestei frumoase societăți, permiteti-mi să vă felicit pentru munca depusă și să vă urez mult succes în continuare, cu certitudinea că roadele eforturilor dumneavoastră se vor reflecta în continuare, în viata cetățenilor comunității – principalii beneficiari ai serviciilor pe care le-ați implementat și dezvoltat în cei 11 ani, alături de echipa dumneavoastră!

Trebuie să menționăm că dezvoltarea oraşului Mioveni şi sprijinul nemijlocit al autorităţilor publice locale au reprezentat cadrul propice pentru extinderea paletei de servicii prestate de S.Ed.C. fapt care a dus la crearea unor noi locuri de muncă, valorificarea şi modernizarea serviciilor de utilitate publică, dezvoltarea și modernizarea utilajelor și a echipamentelor tehnice.

Serviciile prestate se regăsesc în următoarele domenii de activitate: iluminat public, întreținerea și administrarea domeniului public (parcuri, spaţii verzi, mobilier stradal), sistematizarea circulaţiei, distribuţie apă, epurarea apelor uzate şi menajere, salubritate, ecarisaj, alimentaţie publică, administrare baze sportive și zone de agremet (Bazinul de Înot, Baza de Agrement Bemo, Zona de Picnic de la Făget, Baza Sportivă Catillaz), administrarea cimitirelor de pe raza oraşului, servicii de transport, stație ITP și Service Auto.

Din anul 2010 și până în prezent, S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni SRL a demonstrat cetățenilor orașului că este un partener de nădejde, responsabil și de încredere pentru comunitatea în care își desfășoară neîntrerupt activitatea, 24 de ore pe zi, 7 zile din 7!

La multi ani, S.Ed.C.!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3