930X122 MAIA

2016

PRIORITĂȚILE PRIMĂRIEI MIOVENI ÎN 2016

După cum v-am informat, Consiliul Local Mioveni a aprobat aseară bugetul orașului pentru anul 2016: http://epitesti.ro/administrativ-3/bugetul-mioveniului-pentru-2016-aprobat/.

Citiți și: Soarta lui Ion Georgescu, decisă acum la Tribunalul Argeș!

Odată bugetul adoptat, primarul Ion Georgescu face o trecere în revistă a priorităților pentru acest an.

„Vor fi continuate lucrările începute, prioritate având construirea Spitalului Orăşenesc “Sf.Spiridon”, finalizarea blocului de locuințe T 14 și finalizarea Clădirii Multifuncţionale din cartierul Făget, extinderea sediului Primăriei, modernizarea anumitor străzi și extinderea reţelelor de alimentare cu gaze, apă, iluminat public şi canalizare în anumite zone.

Citiți și: Percheziții! Tinere traficate în apartamente din Pitești și Mioveni

De asemenea, avem în vedere parcul fotovoltaic, sala sporturilor, extinderea sistemului de supraveghere video și transformarea corpului C de la Liceul Tehnologic Mioveni în bloc de locuinţe.”, declară primarul Mioveniului, care adaugă că învăţământul, sănătatea şi toate serviciile către populaţie vor rămâne și în 2016 o prioritate a administraţiei locale a orașului.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3