930 x122 grota rece

evidența persoanelor

PROGRAM SPECIAL LA EVIDENȚA PERSOANELOR PITEȘTI

Program special la Evidența Persoanelor Pitești. Direcția pentru Evidența Persoanelor a Municipiului Pitești informează că în perioada zilelor declarate libere, respectiv în intervalul 15 – 17  august 2019, programul de lucru cu publicul al funcționarilor din cadrul Serviciului de Stare Civilă (situat pe bulevardul I.C. Brătianu, nr.39), va fi asigurat după următorul orar:

Citiți și: Este FANTASTIC! Ce se întâmplă la Simfonia Lalelelor e ISTORIE

-15 august, în intervalul orar 10 – 12: înregistrare acte de deces;

-16 august: program normal cu publicul în intervalul orar 8:30 – 12:30: înregistrare acte naștere, căsătorie, deces, eliberari cereri, etc.;

Citiți și: Anunț important pentru toți angajații!

-17 august: program normal cu publicul în intervalul orar 8:30 – 13:30: înregistrare acte de deces și oficiere căsătorii;

De asemenea, duminică, 18 august, în intervalul orar 10 – 12, se vor înregistra acte de deces pentru situațiile exepționale (termenul legal de declarare a decesului de trei zile e depășit, înhumarea se face într-o localitate situată la o distantă mai mare de 200 de kilometri de municipiul Pitești sau alte cazuri justificate) se va lua legătura cu personalul din cadrul Primăriei Pitești.

Programul special de lucru cu publicul se va regăsi afișat și la sediul Serviciului de Stare Civilă, precizează municipalitatea.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90