New Profesional Consult 930 x 122

iluminat public

PROIECT DE AMPLOARE ÎN PITEȘTI. SCHIMBARE TOTALĂ PE STRĂZILE ORAȘULUI

Proiect de amploare în Pitești. Schimbare totală pe străzile orașului. Un proiect pentru „creșterea eficienței energetice a sistemului de iluminat public din Pitești”, în valoare de 23.204.808,25 de lei, a fost depus de Primărie pentru obținerea de finanțare cu bani europeni prin Programul Operațional Regional 2014-2020.

Citiți și: Angajare pe perioadă nedeterminată la Primăria Pitești

Potrivit Primăriei, în cadrul proiectului sursele de iluminat aflate în proprietatea Municipiului Pitești “vor fi înlocuite cu surse de iluminat eficiente cu tehnologie LED, având o eficacitate luminoasă de cel puțin 100lm/W”.

“Se vor înlocui toate cablurile și stâlpii aferenți rețelei de iluminat și se va analiza amplasamentul acestora, astfel încât la finalizarea investiției să se realizeze o iluminare corespunzătoare, în conformitate cu prevederile standardului SR CEN/TR 13201:2011.

Citiți și: Noi angajări la Primăria Pitești. Salariul este de minimum 3500 de lei

Rețeaua de distribuție a energiei electrice la stâlpii de iluminat se va înlocui pe tronsoanele deteriorate, păstrându-se traseele de cabluri și punctele de aprindere existente.

Se va monta pe fiecare stâlp un sistem de telegestiune wireless, care să permită controlul individual al fiecărui corp de iluminat.

Aprinderea/stingerea instalațiilor aferente iluminatului ornamental festiv se va realiza tot prin comenzi tip wireless”, informează Primăria Pitești.

În funcție de obținerea finanțării europene, vor fi stabilite ulterior termenele de execuție.

Donaris 555×222

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441