930 x122 grota rece

autogări

PROIECT: PITEŞTIUL VA AVEA NOI AUTOGĂRI

Proiect: Piteştiul va avea noi autogări. În municipiul Piteşti ar urma să fie amenajate „cel puţin două puncte de transfer pentru integrarea operaţională a transportului public urban şi periurban”, informează autorităţile locale.

Citiți și: Vești bune! Este oficial: elevii primesc bani!

Cu alte cuvinte, potrivit sursei citate, vor fi construite cel puţin două noi autogări, de această dată ale municipalității, în plus faţă de cele private care funcţionează în prezent în zona străzii George Coşbuc şi în Târgul din Vale.

Autorităţile nu precizează unde anume vor fi amenajate viitoarele autogări, ci doar că valoarea proiectului – pentru concretizarea căruia se încearcă obţinerea de fonduri europene – se ridică la 3.800.000 de lei.

Citiți și: Decizie dură privind transportul în comun! Șoferii sunt obligați

Același proiect care prevede construirea autogărilor are în vedere şi posibilitatea înfiinţării aşa-numitului transport metropolitan de persoane, adică din Piteşti către localităţile limitrofe.

Ca de obicei când vine vorba de proiecte ale Primăriei Pitești, luăm act de ele, vă informăm asupra lor și așteptăm să fie materializate. Cu speranța că nu vom aștepta mult și bine. Adică, degeaba! În cei doi ani de mandat Ionică, dinspre Primărie s-au vehiculat prea multe vorbe și s-a făcut prea puțin. Numeroase proiecte au rămas doar pe hârtie, în timp ce altele au fost abandonate, deși Cornel Ionică și echipa lui le-au trâmbițat ca și cum realizarea lor era certă.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3