NOR CURIER 930X122

bârla

PROIECTE DE MODERNIZARE ÎN BÂRLA

Proiecte de modernizare în Bârla. Administrația locală din comuna argeșeană Bârla continuă seria proiectelor de modernizare a localității demarată la inițiativa primarului Gheorghe Voicu (foto).

Citiți și: Anunț important! Se întâmplă în această localitate din județ

Astfel, de curând, Primăria a dat undă verde în SEAP la două noi licitații pentru tot atâtea proiecte.

Este vorba, pe de-o parte, de proiectarea și execuția lucrărilor pentru renovarea, dotarea și modernizarea căminului cultural din satul Mozăceni Vale. Valoarea contractului se ridică la 1.033.108 lei, fără TVA. Termenul limită pentru depunerea ofertelor de către firmele interesate este 24 septembrie 2018.

Citiți și: Argeș. Sute de hectare de teren, afectate de secetă

Al doilea proiect are ca subiect infrastructura rutieră, respectiv modernizarea DC 137 pe o distanță de 6,3 kilometri, pe traseul Malu-Șelăreasca-Bârla (rest de executat).

În ceea ce privește această investiție, valoarea este de 4.799.082 de lei, fără TVA. 21 septembrie 2018 reprezintă data limită pentru depunerea ofertelor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3