EcoMoto 930×122

buget

CONSILIUL_JUDETEAN_PANORAMA

Proiectul de buget al Consiliului Judeţean e gata. Vezi câţi bani se vor cheltui în 2014!

Consiliul Judeţean Argeş a lansat astăzi în dezbatere publică proiectul de buget pentru anul în curs. Proiectul poate fi consultat de cetăţeni (care sunt invitați să facă observaţii şi propuneri) timp de 15 zile atât la sediul CJ Argeş, cât şi pe site-ul www.cjarges.ro.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Instituția condusă de Constantin Nicolescu propune un buget similar cu cel de anul trecut din punct de vedere al veniturilor, numai că unele cheltuieli au mai crescut ca urmare a preluării unor atribuţii noi (consecință a descentralizării).

Astfel, bugetul total este de 269,6 milioane de lei. Din această sumă, aproape 50 de milioane sunt prevăzute pentru cheltuielile de personal, iar 123 de milioane de lei pentru asistenţă socială. Pentru învăţământul special s-a prevăzut un buget de 12,5 milioane de lei, iar pentru cultură, recreere şi religie suma de 30 de milioane. Pentru transporturi (care includ şi activităţile de reabilitare a drumurilor şi de întreţinere a lor, inclusiv pe timp de iarnă), suma prevăzută este de aproape 30 de milioane de lei.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3