Donaris 930 x 122

consiliul judetean

PROTEST LA EVIDENȚA PERSOANELOR ARGEȘ

Protest la Evidența Persoanelor Argeș. Un protest a fost declanșat ieri la Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor (DGEP) Argeș, protest care a continuat și astăzi. Sindicatul Național al Funcționarilor Publici (SNFP) susține că angajații Direcției s-ar afla într-o situație ”extrem de dificilă” din cauza directorului general al instituției, Marian Viorel Badea.

Citiți și: Argeș. 17 microbuze electrice pentru copii din anumite localități

”Membrii noștri de sindicat au semnalat extrem de multe derapaje de conduită ale directorului în raport cu întreg personalul angajat în această instituție publică.

Relația de serviciu dintre directorul DGEP Argeș și membrii noștri de sindicat – angajați ai instituției s-a degradat foarte mult motivat de comportamentul extrem de inadecvat pe care l-a adoptat domnul Marian Viorel Badea în raport cu fiecare angajat (…).

Citiți și: Oameni revoltați pe protestatari: „Cum, fraților? Ai suta de milioane și nu-ți convine?”

Situația de criză este extremă, membrii SNFP – angajați ai DGEP Argeș au sesizat atât forul ierarhic superior, cât și organismele abilitate ale statului să medieze acest conflict. Până la această oră nu a fost identificată nicio soluție, motiv pentru care angajații DGEP Argeș se află în continuare în protest”.

Sindicatul Național al Funcționarilor Publici (SNFP) îi cere Consiliului Județean Argeș, instituția în subordinea căreia se află Direcția, să ia măsuri. ”În situația în care nu sunt identificate soluții, SNFP, în numele membrilor săi de sindicat, va face diligențele în vederea declanșării grevei”, avertizează Sindicatul.

Consiliul Județean Argeș răspunde printr-un comunicat de presă: ”13 angajați ai Direcției Generale pentru Evidența Persoanelor Argeș au declanșat un protest spontan, invocând lipsa condițiilor normale de muncă.

Angajații s-au prezentat la sediul Consiliului Județean Argeș, care este autoritate superioară. În această situație, Consiliul Județean Argeș își asumă rolul de mediator în conflictul de muncă dintre angajați și conducerea Direcției pentru Evidența Persoanelor.

Vă reamintim că, în prezent, există un proces pe rolul instanțelor de judecată referitor la această speță, în care este parte Consiliul Județean Argeș, și se așteaptă soluționarea cauzei. În acest moment, activitatea instituției nu este blocată. Astfel, nu este afectată eliberarea actelor la ghișee.

Consiliul Județean Argeș caută soluții, cu respectarea legii, pentru normalizarea acestei situații”.

Amănunte despre conflictul dintre directorul Marian Viorel Badea și conducerea Consiliului Județean Argeș puteți citi AICI și AICI.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

New Profesional Consult 570×90