Donaris 930 x 122

baza sportivă aripi

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN SCANDALUL DE LA „ARIPI”

Răsturnare de situație în scandalul de la „Aripi”. Consiliul Local Piteşti va dezbate situaţia suprafeţei de 2.483 de mp retrocedată în justiție către trei persoane și care traversează baza sportivă „Aripi” a Liceului cu Program Sportiv (LPS).

Citiți și: Pitești. Atenție, ea este noua directoare!

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare în plen care se va desfășura mâine, 23 mai 2019, se află un raport prin care Consiliul Local va fi informat că proprietarii terenului (Sofia Coşuleţ, Zoie Toma şi Mircea Toma) au înaintat Primăriei o scrisoare în care propun două variante de stingere a litigiului. Cei trei anunță că sunt dispuşi fie la un schimb de teren cu municipalitatea, fie la primirea de despăgubiri bănești la valoarea de piaţă a terenului.

Primarul Cornel Ionică susținea acum o săptămână că proprietarii ar fi cerut la un moment dat 500.000 de euro pentru acest teren, câștigat în instanță de Sofia Coşuleţ, Zoie Toma şi Mircea Toma în urma unui proces cu Primăria Pitești. Rămâne de văzut dacă municipalitatea va accepta una dintre propunerile proprietarilor, punând astfel capăt unei situații care a provocat mari nemulțumiri în rândul opiniei publice.

Citiți și: Pitești. Parcare într-un mare cartier. O parte din teren a costat 8000 de euro

Baza sportivă „Aripi” se află pe strada Craiovei, în zona Școlii Gimnaziale nr.11 ”Mihai Eminescu”.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

SMART KIDS 570×90