NOR CURIER 930X122

baza sportivă aripi

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE ÎN SCANDALUL DE LA „ARIPI”

Răsturnare de situație în scandalul de la „Aripi”. Consiliul Local Piteşti va dezbate situaţia suprafeţei de 2.483 de mp retrocedată în justiție către trei persoane și care traversează baza sportivă „Aripi” a Liceului cu Program Sportiv (LPS).

Citiți și: Simfonia Lalelelor 2024: Programul oficial al celui mai așteptat festival din Pitești

Pe ordinea de zi a şedinţei ordinare în plen care se va desfășura mâine, 23 mai 2019, se află un raport prin care Consiliul Local va fi informat că proprietarii terenului (Sofia Coşuleţ, Zoie Toma şi Mircea Toma) au înaintat Primăriei o scrisoare în care propun două variante de stingere a litigiului. Cei trei anunță că sunt dispuşi fie la un schimb de teren cu municipalitatea, fie la primirea de despăgubiri bănești la valoarea de piaţă a terenului.

Primarul Cornel Ionică susținea acum o săptămână că proprietarii ar fi cerut la un moment dat 500.000 de euro pentru acest teren, câștigat în instanță de Sofia Coşuleţ, Zoie Toma şi Mircea Toma în urma unui proces cu Primăria Pitești. Rămâne de văzut dacă municipalitatea va accepta una dintre propunerile proprietarilor, punând astfel capăt unei situații care a provocat mari nemulțumiri în rândul opiniei publice.

Citiți și: Pitești: Cea mai mare atracție din Centru revine! Acum s-a anunțat

Baza sportivă „Aripi” se află pe strada Craiovei, în zona Școlii Gimnaziale nr.11 ”Mihai Eminescu”.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3