930×122 CAPRA 5

ion georgescu

RĂZBOI PENTRU STAȚII. ȘEDINȚĂ EXTRAORDINARĂ ÎN MIOVENI

Război pentru stații. Ședință extraordinară în Mioveni. Scandalul desființării stației de maxi taxi și autobuze de pe strada Ion Câmpineanu din Pitești, cu transport către Mioveni, a pus pe jar administrația locală din orașul constructorilor de automobile.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Este motivul pentru care Consiliul Local Mioveni se întrunește în ședință publică extraordinară. Ședința se va desfășura joi, 1 septembrie 2016, de la ora 17:30.

Singurul punct pe ordinea de zi a ședinței este „analiza modalităţii în care se efectuează începând de la data de 27.08.2016 transportul public local de persoane prin curse regulate între localităţi, în interiorul judeţului Argeş, pe traseul Mioveni-Piteşti, vizând în principal staţiile de îmbarcare/debarcare stabilite pe teritoriul administrativ al celor două localități.”

Citiți și: Mioveni. Primarul suspendat Georgescu iese la atac

Măsura desființării stației de pe strada Ion Câmpineanu a fost luată de Primăria Pitești. Între instituția condusă de Cornel Ionică și Primăria Mioveni, condusă de Ion Georgescu (foto), a început astfel un „război” cu declarații și reacții dure.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90