New Profesional Consult 930 x 122

autobuze

REGULAMENT PENTRU GRATUITATEA CU AUTOBUZUL

După cum v-am informat la timpul respectiv, Consiliul Local al municipiului a adoptat în luna octombrie un proiect prin care elevii de la unitățile de învățământ preuniversitar din Pitești vor beneficia de abonament gratuit de transport pe autobuzele Publitrans. Prevederea va intra în vigoare pe 1 ianuarie 2016.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

În şedinţa din această săptămână a Consiliului Local va fi adoptat, însă, şi un regulament referitor la măsura gratuității. Potrivit regulamentului care va fi supus dezbaterii și votului în plen, „transmiterea abonamentului altei persoane şi (sau) prezentarea de acte (documente) false conduc la reţinerea abonamentului şi obligarea la plata integrală a acestuia, precum şi la pierderea dreptului de a beneficia de un nou abonament”.

De asemenea, conform aceluiași document, fiecare elev beneficiar va trebui să prezinte lunar o adeverință eliberată de unitatea de învăţământ la care este înscris din care să rezulte că frecventează cursurile acelei unități.

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

Abonamentele gratuite vor fi eliberate lunar la casele de bilete ale societății Publitrans pe baza carnetului de elev, a adeverinţei de la şcoală cu privire la frecventarea cursurilor şi a cărții de identitate sau, după caz, a certificatului de naştere.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90