930×122 CAPRA 5

canal

RESTRICŢII DE CIRCULAŢIE ÎN MIOVENI

Autorităţile din Mioveni au început astăzi la ora 8 o acţiune care impune restricţii de circulaţie până la ora 16.

Citiți și: S-a întâmplat astăzi la Mioveni! Se schimbă totul!

Este vorba de schimbarea capacelor de canal pe strada Valea Neagră din cartierul Colibaşi. Iniţiativa autorităţilor survine după ce, în ultima perioadă, cetăţenii au reclamat zgomotul produs la trecerea autovehiculelor peste gurile de canal care nu erau bine fixate.

„Tot mai mulţi cetăţeni s-au plâns de zgomotul produs la trecerea autovehiculelor peste gurile de canal şi de uzura capacelor de pe strada Valea Neagră din cartierul Colibaşi. Am identificat toate zonele cu probleme şi, acolo unde este cazul, înlocuim atât capacele metalice, cât şi plăcile pe care sunt amplasate.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Angajaţii S.C S.Ed.C Mioveni vor schimba 12 capace de canalizare, înlocuindu-le cu unele din material compozit. Acestea au o rezistenţă foarte mare.Astfel, în data de 13 august, în intervalul orar 8-16, circulaţia rutieră va fi restricţionată”, ne-a declarat Nicolae Tudose, directorul S.C S.Ed.C Mioveni SRL.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90