SPALATORIE MURAY  930×122

aurolaci

REVOLTĂ ÎN NORD: „E PLIN DE FECALE! E ÎNFIORĂTOR!”

Stațiile de autobuz Publitrans din Pitești arată rău (imagini, AICI). Până la promisa modernizare, în mod normal stațiile vechi ar trebui măcar îngrijite și ferite de „vandali”.

Citiți și: Decizie pentru agenții economici din stațiile de autobuz!

Un piteștean ne-a trimis pe adresa redacției o sesizare cu privire la stația de autobuz din zona L-uri din Nord, de pe sensul de mers către Centru, stație asupra căreia publicația noastră a mai atras atenția.

”Panoul a fost spart, iar pe jos e o adevărată groapă de gunoi, nu mai zic de aurolaci! Și nu vreți să vedeți ce e în spatele acestei stații! E plin de fecale! Mai nou ne trezim cu aurolacii și prin scările blocului alăturat.

Citiți și: Pitesti: Gratuit la Publitrans

Ce se va întâmpla în cazul în care va fi agresat vreun copil care se întoarce de la școală? Nici nu mai poți să treci prin stație din cauza lor, nu mai zic să aștepți autobuzul, mirosul de fecale fiind înfiorător.”, reclamă, revoltat, piteșteanul.

Cetățeanul a apelat și la Poliția Locală, însă fără rezultat pe termen lung: „Sunăm la Poliția Locală, dar, din păcate, nici ei nu ne ajută prea mult. Din câte știm, acești aurolaci sunt identificați și apoi li se dă drumul înapoi pe străzi.”

Piteșteanul a făcut o sesizare online și pe adresa primarului. Cel puțin deocamdată, Cornel Ionică nu i-a răspuns.

Nu este pentru prima dată când, mai ales ca urmare a reclamațiilor primite de la cetățeni, semnalăm problemele din stațiile de autobuz Publitrans (amănunte, AICI). Autoritățile au luat măsuri, dar pe moment.

”În urma articolului dumneavoastră, stația a fost salubrizată și s-au montat bănci noi, s-a pus un panou nou și, pentru o bună perioadă de timp, Politia Locală chiar a avut grijă ca acești aurolaci să nu își mai facă ”dormitor și toaletă” în această stație. Dar, de vreo două-trei luni, stația arată mai rău ca înainte.”, ne spune piteșteanul.

Precizăm că ne puteți transmite sesizări pe adresa de e-mail [email protected] sau pe pagina de Facebook ePitesti.ro.

SPALATORIE MURAY  555×222

Comentarii

570 X 90 CAPRA 3