930×122 CUMPANA 5

autobuz

(VIDEO) INTERESE ȘI MIZERIE ÎN STAȚIILE PUBLITRANS

Interese și mizerie în stațiile Publitrans. Jalnică – acesta este unul dintre cuvintele care caracterizează situația din stațiile de autobuz Publitrans din Piteşti. Prea multe cuvinte nu îşi au rostul, pentru că imaginile pe care vi le prezentăm vorbesc de la sine.

Citiți și: Decizie pentru agenții economici din stațiile de autobuz!

Mizerie, mirosuri insuportabile și, pe deasupra, o puzderie de reclame care împânzesc stațiile de autobuz. De parcă nu ar fi fost suficient, cineva (nu știm cine) a avut „minunata” ideea de a ”înfrumuseța” aceste zone.

Citiți și: Pitesti: Gratuit la Publitrans

Există interese ca aceste reclame să fie afișate peste tot, mai bine zis peste tot acolo unde Primăria Pitești are, direct sau indirect, proprietăți?

În buzunarele cui merg toți acești bani încasați de pe reclamele publicitare? Ale cui sunt aceste contracte, cine este atât de important încât primarul Cornel Ionică și Primăria Pitești nu își permit să le înlăture?

Conducerea Primăriei a anunțat că există un proiect pentru modernizarea stațiilor Publitrans (detalii AICI). La cât de lent se mișcă lucrurile în Pitești, ne așteptăm ca aceste stații să arate normal abia peste zeci de ani. Rușine! Piteștenii merită condiții civilizate!

Vom reveni asupra subiectului.

555 X 222 CUMPANA 2

Comentarii

570 X 90 CUMPANA 3