930×122 CAPRA 5

adp

RISC MAXIM ÎN GĂVANA

Risc maxim în Găvana. Piteștenii care domiciliază pe strada Petre Ispirescu din cartierul Găvana cer intervenţia de urgență a autorităţilor locale pentru stoparea unei alunecări de teren.

Citiți și: Un scandal incredibil la Auchan! Ce s-a auzit în tot magazinul a șocat pe toată lumea

Potrivit petiționarilor, în urma unor lucrări transversale pământul s-a lăsat cu tot cu stradă. Traficul rutier se desfășoară anevoios, iar riscul ca alunecarea de teren să se agraveze este foarte ridicat, avertizează autorii solicitării.

Alunecările de teren nu sunt ceva neobişnuit în Pitești, în special din cauza dispunerii în trepte a oraşului. Astfel de fenomene s-au produs și în zone precum Zamfireşti și Caporal Pătru, dar şi pe strada Războieni. De fiecare dată, Administraţia Domeniului Public (ADP) a intervenit pentru a rezolva problema. (Foto: descriptiv – cartierul Găvana) 

Citiți și: Exclusiv. Durdui revine! Milionarul își încearcă norocul cu o nouă afacere în oraș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3