Donaris 930 x 122

gheata

S-A DESCHIS PATINOARUL DIN TRIVALE

Serviciul Public de Exploatare a Patrimoniului Municipiului Piteşti, prin vocea directorului său, Constantin Zichil, anunță că a deschis patinoarul artificial de la baza de agrement de la intrarea dinspre Centru în cartierul Trivale, bază care pe timpul verii este ștrand.

Citiți și: Pitești. Accident grav, cu 2 mașini! Un copil a fost rănit

Pentru prima dată patinoarul municipalității nu a mai fost amenajat în parcul din pădurea Trivale, aproape de Grotă. Deși au existat numeroase cereri în acest sens de la piteșteni, autorităţile au motivat că zona bazei de agrement oferă condiţii mult mai bune (acces cu autobuzul, locuri de parcare, apă curentă și toalete).

Intrarea la patinoar costă 5 lei pe oră pentru persoanele care vin cu patinele de acasă şi 10 lei pentru persoanele care le închiriază de la patinoar.

Citiți și: Traseu nou Publitrans special pentru Argeș Mall

Amintim că în acest sezon în Centru, lângă Teatrul „Alexandru Davila” (foto), nu va mai fi montat patinoar artificial particular. Motivul? Proprietarul nu a mai vrut, probabil nemulțumit de încasările din iarna trecută.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90