NOR CURIER 930X122

africa de sud

S-A ÎNTORS PENDIUC!

După cum v-am informat, astăzi președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, s-a întâlnit cu Excelența Sa, doamna Thenjiwe Ethel Mtintso, ambasadorul Republicii Africa de Sud la București.

Citiți și: Exclusiv. Cel mai tânăr prefect din România va fi în Argeș!

La întâlnirea organizată de Instituția Prefectului au participat prefectul Mihai Oprescu, președintele Camerei de Comerț și Industrie Argeș, George Caval, dar și primarul Piteștiului, Tudor Pendiuc.

Revenim cu fotografii de la întâlnire, fotografii puse la dispoziție de Biroul de Presă al Consiliului Județean Argeș. Sunt fotografii cu Pendiuc în prima sa întâlnire oficială după o lungă perioadă de timp, cauzată de arestarea sa preventivă. Revenirea lui și în această ipostază poate reprezenta încă o dovadă a faptului că Tudor Pendiuc va candida la vară pentru încă un mandat de primar al Piteștiului. Asta în condițiile în care este de presupus că până atunci nu va exista o hotărâre definitivă și irevocabilă în justiție în dosarul în care este judecat pentru fapte de corupție.

Citiți și: Pitești. Decizie de ultim moment pentru Tudor Pendiuc! Iese sau nu din închisoare

Amintim că Tudor Pendiuc a fost eliberat în vară din arest preventiv, el fiind judecat în dosarul „Publitrans” sub acuzația de fapte de corupție. Ulterior eliberării și pus sub control judiciar, și-a reluat atribuţiile de primar şi are birou la Casa Cărţii, pentru a evita întâlnirea cu martori din proces (consilieri locali, funcţionari ai Primăriei, directori de servicii).

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3