EcoMoto 930×122

bulevard

S-AU SĂTURAT! PITEȘTENI REVOLTAȚI ÎN TRIVALE

Potrivit graficului inițial, lucrările de reabilitare a bulevardului Libertăţii din cartierul piteștean Trivale ar fi trebuit să fie deja gata. Ca de obicei în Pitești, însă, lucrările sunt mult întârziate. Piteștenii din Trivale sunt nemulțumiți, revoltați și și-au pierdut răbdarea, sătui de șantierul din zonă.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Primarul ales al municipiului, Cornel Ionică, găsește o scuză și dă vina pe vreme.

„Ploaia ne-a ţinut mult pe loc. Din păcate, ploile care nu ne-au dat pace aproape deloc au făcut imposibilă asfaltarea în Trivale, motiv pentru care proiectul este întârziat cu aproape 35 de zile. Facem toate eforturile, însă, pentru ca reabilitarea bulevardului Libertăţii să fie gata până la finalul lunii iulie, iar locuitorii din zonă, şi nu numai, să beneficieze de condiţii optime de trafic, pe câte două benzi pe sens, dar şi de parcare (prin parcaje noi şi reamenajarea celor existente). Lucrările de pe această arteră de circulaţie sunt cu atât mai importante cu cât nu s-a mai intervenit din anul 1976!”, anunță primarul ales al Piteștiului.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Diaconu Gabriel spune:

    Asta e o minciuna. Nu se va circula pe 2 benzi pe sens pentru ca nu e suficient spatiu. Degeaba ati desfiintat si ultimele portiuni de gard viu scapate ca tot nu va fi suficient loc. Asa cum au fost realizate, parcarile de pe margine sunt „in spic” si nu va mai ramane loc pentru 4 benzi de circulatie pe bd. Libertatii. In plus, trotuarele s-au ingustat, iar in dreptul complexului 2 nu se mai poate merge pe trotuar in dreptul chioscurilor si florariilo raflate pe fostul spatiu verde din fata complexului. trebuie sa faceti mai multe poze in zona.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90