930 x122 grota rece

mioveni

SĂ ÎNVERZIM ORAŞUL MIOVENI! CAMPANIE DE PLANTARE

Sâmbătă, 26 martie, va demara campania “Plantează în România”. Peste 6.000 de puieţi vor fi plantaţi pe un teren de aproximativ 1,25 de hectare în cartierul Racoviţa din orașul Mioveni (zona Islaz – Valea Ciorii).

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

La această acțiune, organizată de asociația “Creștem România Împreună”, în parteneriat cu Primăria Mioveni, Ocolul Silvic “Codrii Verzi” şi Agenția pentru Protecția Mediului Argeş, vor participa peste 500 de voluntari, care vor face plantările între orele 10 și 15.

Primăria Mioveni va pune la dispoziţia persoanelor interesate două mijloace de transport. Plecarea către zona de plantare se va face din faţa Centrului Cultural Mioveni (clădirea de lângă sediul Poliţiei Locale), la ora 9:30.

Citiți și: Acum s-a anunțat: ce s-a întâmplat cu fetița care a căzut de la etaj

De asemenea, la Primăria Mioveni se va afla un cort special amenajat pentru cetățenii care doresc să planteze câte un arbore într-un alt spațiu verde. Pe lângă puieții primiți gratuit, cetățenilor li se va înmâna și un pliant printat pe hârtie reciclată, menit să crească dorința fiecăruia de a fi mai aproape de natură.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90