New Profesional Consult 930 x 122

bradu

SCANDAL URÂT MIROSITOR! PITEŞTI ŞI BRADU, LA CUȚITE

Scandal urât mirositor! Pitești și Bradu, la „cuțite”. Mai mulţi locuitori din zona Craiovei reclamă Primăriei Piteşti mirosurile emanate de un canal pluvial care traversează cartierul către Prundu, venind dinspre comuna Bradu. Mirosurile sunt amplificate în perioada verii din cauza căldurii.

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Primăria Piteşti susţine că de vină sunt locuitorii din comuna Bradu care evacuează în acest canal reziduurile din fose.

„Majoritatea apelor reziduale din acest canal provin de la locuitorii din zona comunei Bradu şi a Târgului Săptămânal. Este obligatoriu ca fiecare cetăţean să asigure curăţenia şanţurilor pluviale şi tăierea vegetaţiei din acestea în dreptul proprietăţii sale.”, atrage atenția Primăria Pitești.

Citiți și: Intervenție surprinzătoare la grădiniță, în Pitești

Vestea bună este că „municipalitatea are în vedere curăţarea şi salubrizarea canalului pluvial deschis platou Prundu, dinspre comuna Bradu şi care apoi trece pe lângă strada Bucovina, lucru care va fi executat în această perioadă de SC Salpitflor Green SA pe partea administrativă a municipiului Piteşti”.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90