930 x122 grota rece

Pitesti

SCANDALOS! PRIMĂRIA ARE LIBER LA DISTRUGEREA SPAȚIULUI VERDE

În ședința sa ordinară în plen de aseară Consiliul Local a respins proiectul de hotărâre inițiat de consilierul PNL Mihail Tudor pentru stoparea distrugerii spațiului verde în Pitești.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Inițiatorul propunea interzicerea schimbării destinației, a reducerii suprafețelor sau a strămutării spațiilor verzi, cu câteva excepții. În astfel de cazuri exceptate de la interdicție schimbarea ar fi urmat să fie posibilă doar prin hotărâre a Consiliului Local, potrivit proiectului. Cu alte cuvinte, problema să nu mai fie, ca acum, la latitudinea Executivului, adică a Primăriei.

Consilierii PSD, care au majoritate, s-au opus, însă, iar proiectul a fost respins. Ca argument, viceprimarul Cornel Ionică a afirmat că există legislaţie privind spaţiile verzi și că ea „este respectată întocmai în Piteşti.”. De altă părere sunt, însă, numeroși piteșteni, care au reclamat tăierea sălbatică a arborilor și distrugerea spațiilor verzi din oraș în urma așa-numitului proiect de regenerare urbană.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Mai multe despre proiectul respins ieri, aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/proiect-stop-distrugerii-spatiului-verde-in-pitesti/

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90